Motivul lui de maxima bucurie

Astazi, Luca, baietelul meu de 7 anisori care este in clasa pregatitoare a venit la mine cu ochii luminati de bucurie. II radeau ochisorii de-a dreptul cand a realizat ca a citit prima lui carte cap-coada.

Va spun sincer, eu i-am dat cartea ieri sa o rasfoiasca si sa-mi spuna ce a inteles din ea. Era atat de fericit cand a venit sa imi zica ca a citit-o pe toata. Ceea ce transmite cartea este un mesaj extraordinar, valabil pentru toata lumea, dar tind sa cred ca e mai valabil pentru noi adultii care uitam sa traim prezentul si suntem cateodata atat de mult ancorati in trecut.

Cartea “In cautarea zilei de ieri”  de la Editura CARTEMMA incepe asa: “Fericirea s-o simti aici si nu altudenva…acum si nu candva…” – Walt Whitman si este un apel catre noi toti care traim de multe ori in trecut si uitam sa traim prezentul.

Cartea il istoriseste pe un pusti care patruns de fericirea zilei de ieri porneste in cautarea ei incat incearca diferite experimente pentru a da timpul inapoi. Ce se intampla cu el si ce invata pustiul de la bunicul lui trebuie sa cititi voi. Cartea contine stele, calatorii in timp, gauri de vierme si multa fericire! E musai s-o cititi impreuna cu copilul! Poate fi o lectie pentru toata lumea si s-a dovedit a fi o lectie si pentru noi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *