Retete

Înghețată delicioasă fără zahăr adăugat

Nu știu daca există cineva căruia să nu îi placă înghețata. Chiar dacă este una din cele mai puțin calorice deserturi, eu am vrut sa îi mai ofer o proprietate: și anume: 0 toxine.

De când sufăr de boala Lyme  mi s-a spus că trebuie să renunț la zahăr pentru ca este unul din cei mai mari producători de toxine în organism.

Toată viața am fost o înrăită a deserturilor, ceea ce m-a făcut să acumulez kilograme in plus, dar de când am renunțat la produsele cu zahăr, corpul meu încet-încet se reface.

Per ansamblu, refacerea este grea. Îți trebuie ambiție, dar în cazul meu, atunci când mâncam zahăr zăceam în pat 2 zile. Asta m-a făcut să îmi fie mai ușoară tranziția.

Recunosc, mai am scăpări, dar în general alegerile mele sunt sănătoase.

Fiind anotimpul înghețatei, vreau să împărtășesc cu voi o rețetă delicioasă de înghețată de fructe, fără zahăr.

Alegerea mea pentru această rețetă este înghețată de căpșuni și banane.

Poți mânca în voie, cât îți cere sufletul, fără să ai regrete mai apoi.

 

Prepararea ei durează maxim 3 minute și ai nevoie de:

Ingrediente

  • căpșuni 15 bucăți
  • 2 banane
  • 100 ml frișcă lichidă
  • miere (opțional), dar consider că nu ai nevoie

Preparare

Se pun ingredientele într-un bol și se mixează cu blenderul până se obține o cremă consistentă

Acest amestec se pune în congelator timp de 4 ore. Rezultatul este fabulos, un desert care merită toată atenția ta.

Sunt de părere că e cazul să ne gândim mai mult la sănătatea noastră și să acordăm o atenție mai mare produselor naturale, preparate în casă.

Poftă bună

Dacă v-a plăcut acest articol nu ezitați să apreciați și pagina mea de Facebook sau Instagram și vă așteptăm să vă înscrieți și pe grupul nostru de Facebook Familia Mea unde abordăm subiecte la fel de interesante.

Lasă un răspuns

Laura Iacob

Numele meu este Laura, sunt mamica a doi copii minunati si sotia Lui Mihai cel curajos, care ma incurajeaza in tot ceea ce fac. Impreuna facem lucruri minunate, dar cel mai mult ne place sa calatorim. Sa vedem lumea asta in lung si-n lat, sa gustam putin cate putin din cultura fiecarei tari si sa cunoastem oameni faini. Ne place sa traim emotii pe care mai apoi sa le povestim cu ceilalti.

S-ar putea să-ți placă și...